Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-19 Haziran 2020

Sahillerimizde sertifikalı kiralık ev uygulamamızda sertifikalarımızı teslim etmeye başladık.
Kunduracılar Çarşımızda girişine yer altı çöp konteynerleri yerleştirdik.
Keşanlı Şehidimiz Mustafa Kayın'ın 10.ölüm yıldönümü nedeniyle Yukarı Zaferiye Camii'nde okutulan Mevlid-i Şerife katıldık.
Araçüstü ulv çalışması yaptık.
Keşan genelinde konteyner yıkama çalışmalarımızı sürdürdük.
 Hafriyat toplama çalışmalarımıza devam ettik.
 Muhtar Ali Çevikel Caddemizde asfalt kazıma çalışmasına başladık.
Erikli'de sahil temizleme çalışmalarımızı sürdürdük.
Ektiğimiz çiçeklerin sulamasına devam ettik.
 Akaryakıt istasyonu yanında kontrolsüz yakılan hurda araç lastikleri söndürdük.
 Yeni alınan cenaze aracımızı sergilemek üzere Cumhuriyet Meydanına getirdik.
Şehidimiz Mustafa Kayın'ın ölüm yıldönümü mevlidi nedeni ile Yukarı Zaferiye Camii ve etrafı yıkama faaliyetinde bulunduk.
Keşan Belediyesi Sahipsiz sokak hayvanları barınağımızda kısırlaştırma, tedavi, parazit tedavisi, aşı, işaretleme, chip uygulaması yaptık, yaptığımız rehabilitasyon işlemlerini kayıt altına alarak HAYBİS sistemine işledik.
 Hal Binası ve mezbaha arkası ağıllara larva ve ergin uçkun mücadelesi için biosidal uygulama yaptık.
 Karanlıkdere ve Yenimescit Mahallesindeki şikayetlere larva ve ergin uçkun mücadelesi biosidal uygulama yaptık, Rasim Ergene Caddesi’nde bulunan yıkılan metruk eve rodentisit uyguladık.
Keşan ve mücavir alanlarımızda altyapı, kuyu, depo çalışmalarımızı sürdürdük.