Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-20.08.2019

- İstiklal Caddesi üzerindeki duvar bahçemizin çiçeklendirmesine başladık.

- Keşan Belediyesi Çok Amaçları Pazaryeri Kompleksimizde yer alan kapalı otoparkın ihalesini gerçekleştirdik.

- İzinli hafriyat döküm sahamız ile ilgili birim amirlerimiz ile toplantı yaparak, konu hakkında yapacağımız çalışmaları değerlendirdik.

- Şehir içerisine yapılan ağır tonajlı araçların park etmesi sorununa kesin çözüm olacak olan yeni kamyon garajı alanımızda kot alım işlemlerini geçekleştirdik.

- Yenimescit Mahallesi yağmur suyu inşaatı ve şehir içi kanalizasyon muayene bacası yükseltmeleri çalışmalarını gerçekleştirdik.

- Mecidiye köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasına müdahale ettik.

- Erikli Sahili’nde kilitli taş onarımlarını gerçekleştirdik.

- Yenimescit Mahallesi Hasır Sokak üzerinde kilitli taş döşemesi yaptık.

- Keşan Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Barınağı’nda rehabilitasyon çalışmaları (kısırlaştırma, tedavi, parazit tedavisi, mikrochip, kulak küpesi, kuduz aşısı) yaptık.

- Yayla ve Danişment Sahili’nde çöp konteynerlerinde ergin karasinek-sivrisinek ve larva mücadelesi yaptık.

- Alo 153 Beyaz Masa’ya gelen 9 şikayete müdahale ederek, 700 Evler TOKİ Sosyal Konutları, Karanlıkdere Mevkii ve Sarıkız Mevkii’nde sivrisinek-karasinek ergin, larva çalışması yaptık.

- Erikli Sahili’nde kumsal ve dal-budak, Yayla Sahili’nde mıntıka temizliği gerçekleştirdik.

- Atatürk Parkı etrafında bakım çalışmaları gerçekleştirdik.