Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-20.09.2019

- Bir süre önce Beton Asfalt Yol çalışmalarına başlanan Prof. Dr. Muammer Aksoy Caddesi üzerinde altyapı çalışmalarımıza devam ettik.
- Paşayiğit Caddesi Halk Ekmek Fırını önünde başlayacak olan düzenleme çalışmalarımızla ilgili yerinde incelemelerde bulunduk.
- Keşan’ımızın girişinde ve yol boyunca bulunan yeşil alanlarımızda çiçeklendirme çalışmalarına Karayollarımız ile birlikte başladık.
- Belediyemizin destekleri ile 22 Eylül 2019 Pazar akşamı gerçekleştireceğimiz ve Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi'nde yapacağımız sünnet şöleni öncesinde çocuklarımız saç traşı oldu.
- Sünnet Şöleni için çocuklarımız sünnet kıyafeti provasını gerçekleştirdi.
- Veteriner İşleri Müdürlüğümüze ait depoda temizlik ve ekipman bakımı gerçekleştirdik.
- Gazimizin evinde temizlik çalışması yaptık, gazi eşimize kuaför hizmeti sağladık.
-  Yenimescit Mahallemizden gelen yaban arıları şikayetine müdahale ettik.
-  İspat Cami, Aşağı Zaferiye, Yukarı Zaferiye mahallelerinde ve Çamlıkent bölgesinde bulunan çöp konteynerinde larvasit ve İnsektisit uygulaması yaptık.
-  Keşan Küçük Sanayi Sitesi esnafı tarafından ahirete intikal eden sanayi sitesi ustaları adına Sanayi Camii’nde okutulan mevlide katılım sağladık.
-  Gazi İş Okulu Uygulamalı Eğitim Merkezi’nde öğrencilerimize aşure dağıttık.