Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-21.10.2019

- Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hazırladığı Doğa Dostu Nesiller adlı Erasmus Projesi kapsamında bizleri ziyaret eden Anafartalar İlköğretim Okulu öğrencileri ile temiz çevre ve sıfır atık projeleri üzerine fikir alışverişinde bulunduk.
- Çamlıkent bölgesinde Sahipsiz Sokak Kedilerimiz için beslenme odağı montajı yaptık. -

- Eriklideki kedi ve köpek suluklarına su tesisatı çektik.
- Okul tıraşlarına devam ettik.
- İlçe merkezinde kömür satışı yapan kömür firmalarımızda 2019-2020 kış sezonuyla ilgili denetim yaptık.
- Keşan Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevinde sokak hayvanlarının rehabilitasyonlarına devam ettik. Kısırlaştırma (kuduz aşısı,iç ve dış parazit,mikrocip,kulak küpesi) yapıldı.
- İlçe merkezinde faaliyet gösteren ekmek fırınlarında kazan denetimi gerçekleştirdik.
- Erikli Sahili’nde bulunan bodrumlar, kuyular, havuzlara sivrisinek üreme alanlarına larvasit uygulaması yaptık.