Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-22.06.2020

- Edirne Valimiz Ekrem Canalp’i; Keşan Belediyesi, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Keşan Ticaret Borsası ve İpsala Ticaret Borsası olarak Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyetinin oluşturulması ile ilgili ziyaret ettik.
- Sanayi ve Teknoloji Müdürümüz Salih Akbulut’u ziyaret ederek Gıda OSB Projemiz ile ilgili atılacak adımlar üzerine konuştuk.
- Edirne İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Alaaddin Uğur’u ziyaret ettik. Keşan’ımız ve çevresini geliştirecek yatırımlar için fikir alışverişinde bulunduk.
- Muhtar Ali Çevikel Caddesi ve Kunduracılar Çarşımızda çalışmalarımızı özveriyle son hızında devam ettirdik.
- Belediye Başkan Yardımcılarımız; Nuran Uslu ve Yakup Balcı, Ümraniye Belediyesi Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Tuncer ve Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcımız Engin Köklü ile bir araya geldi.
- Keşan Meslek Yüksekokulu bünyesinde Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü altında açılacak Özel Güvenlik Koruma programı kapsamında okulumuzla öğrencilerinin iş yeri uygulama eğitimini kapsayan işbirliği protokolünü imzaladık.
- Erikli sahilinde araçüstü ulv çalışması yaptık.
- Keşan geneli dezenfeksiyon çalışmalarımızı sürdürdük.
- Parklarımızda, ağıllarda, Yenimescit, Mustafa Kemal Paşa mahallesinde ergin uçkun mücadelesi biosidal uygulama ve araçüstü ulv çalışması yaptık.
- Şehir içi ve mücavir alanlarımızda su kanalizasyon arızalarına müdahale ettik.
 Yayla Sahili araçüstü ulv ile ilaçlama çalışması yaptık.