Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-23.06.2020

BELEDİYE FAALİYETLERİNDE
GÜNÜN ÖZETİ

Kardeş Belediyemiz Bayrampaşa Belediyesi Başkanımız Atila Aydıner'i, Başkan Yardımcılarımız Nuran Uslu ve Yakup Balcı ile ziyaret ettik.
 Yoksulkent Toki evleri yanında yanmakta olan mobayı söndürdük.
 Erikli'de Vali Konağı'nın yanında bulunan Küçük Park alanının duvarlarını denize doğru tehlike arz ettiğinden iş makinesi ile yıktık.
 Erikli Sahili'nde dal budak ve temizlik çalışmalarımızı sürdürdük.
Yayla Sahili'nde parklar, dere ve etrafında ergin uçkun mücadelesi biosidal uygulama, sabah erken saatlerde araçüstü ulv çalışması yaptık.
 Keşan Belediyesi Sahipsiz sokak hayvanları barınağında kısırlaştırma, tedavi, parazit tedavisi, aşı, işaretleme, chip uygulaması yaptık, yapılan rehabilitasyon işlemleri kayıt altına alınarak HAYBİS sistemine işlenmiştir.
 Kent Müzesi sözlü tarih çalışmalarımıza Yeniceçiftlik, Karasatı ve Beğendik ile devam ettik. Recep Atik, Mustafa Başdümen, Nazmiye Şeftali, Ali Gümülcineli, Ali ve Ürkiye İpekli ile göç ve Bulgar işgalinde yaşananları konuştuk.
 Erikli ve Mecidiye sahilinde ergin uçkun mücadelesi biosidal uygulama yaptık.
 Yaşlılarımıza evde traş hizmeti vermeye devam ettik.
 Keşan Enez yolunda meydana gelen trafik kazasına müdahale ettik.
 İstiklâl caddesinde yolda yağmurdan dolayı biriken mıcır ve milleri yıkayarak temizledik.
 Büyük Cami Mahallesi Borsa geçidi sokakta numarataj çalışması yaptık.
 Akıllı Keşan İzleme Merkezi AKİM kurulumuna devam ettik.