Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-23.09.2019

- Muammer Aksoy Caddesi’nde zemin iyileştirme işlemlerinden önce yapılması gereken kazı çalışmalarına başladık.

- Muammer Aksoy Caddesi’nde gerçekleştirdiğimiz yol çalışmamız nedeniyle alternatif yol olarak kullanılan Yay Sokak’ta asfaltlama çalışması yaptık.

- Fatih Sultan Mehmet İlkokulu karşısında kaldırım çalışması gerçekleştirdik.

- Hastane Caddesi üzerinde yeni çöp kovalarının montajını tamamladık.

- Kumdere suyunun aktığı çeşmelerinin bulunduğu alanda düzenleme çalışmalarını sürdürdük.

- Arı Maya konsepti ile düzenleyeceğimiz Anafartalar Parkı’nda çalışmalara devam ettik.

- Aşağı Zaferiye Mahallesi Şilit Sokak ve Bahçeli Sokak’ta yama çalışmasını bitirdik.

- Erikli Sahili’nde mıntıka temizliği gerçekleştirdik.

- Sokak Hayvanları Barınağı’mızda rehabilitasyon (kısırlaştırma ameliyatları, aşılama v. b.) çalışmalarımıza devam ettik.

- Kocadere Göleti’nde ayrıntılı mıntıka temizliğini başlattık.

- Erikli Bağlık mevkii Koruklu-Erikli su deposu ishale hattı tamirini yaptık.

- Keşan Gelibolu karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasına müdahale ettik.

- Mecidiye sahilinde bulunan fosseptiklere larvasit, rezidüel uçkun ve rodentisit uygulaması yaptık.

- İlçemizin çeşitli noktalarında bulunan çöp konteynerlerinde larvasit, uçkun ve rodentisit uygulaması gerçekleştirdik.