Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-23.10.2019

- Muammer Aksoy Caddesi'nde yol ve kaldırım sökülmesi çalışmalarına devam ettik.
- Paşayiğit Caddesi'nde asfalt çalışmalarımıza devam ettik.
- Okul tıraşlarına devam ettik.
- Sanayi Kavşağında peyzaj düzenleme çalışmalarımıza başladık.
- Muammer Aksoy Caddesi'nde yapımına başlayıp, bitirdiğimiz ana su borusu yenileme çalışmasının incelemelerini yaptık.
- Kadıköy Barajı kompanzasyon reaktif güç kontrol rolesi değiştirdik.
- Kumdere içme suyu 6 nolu trafo kondansatör ve sigortaları değiştirdik.
- İlçe merkezine sevkiyatı yapılan kömürlerden numune almaya başladık, laboratuvara gönderilip analizi yaptıracağız.
- Marmara Belediyeler Birliği Yerel Yönetimler Akademisi tarafından Çorlu’da düzenlenen Maliye Bakanlığı Baş Müfettişi Suat Taş’ın verdiği “Emlak Vergisi” konulu seminere, Hukuk İşleri Müdürlüğü ve Mali Hizmetler Müdürlüğü Emlak Şefliği olarak katılım sağladık.
- Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yuva Sokak'ta su arızasına müdahale ettik.
- Umut Sokak'ta kanalizasyon bacalarının temizliğini gerçekleştirdik.
- Her çarşamba geri dönüşüm günümüzde kurumlardan, okullardan, bankalardan ve iş yerlerinden ambalaj atıkları topladık. Ambalaj atıklarını biriktirmek isteyen iş yerlerine iç mekan kutusu bıraktık.
- Keşan Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevinde Sokak Hayvanları rehabilitasyonlarına devam ettik. Kısırlaştırma (kuduz aşısı, iç ve dış parazit, mikrocip, kulak küpesi) yapıldı.
- Hotellerde, lokantalarda, yemek şirketlerinde ve evlerde biriktirilip toplanan yaklaşık 1100 lt bitkisel atık yağı geri kazanıma gönderdik.
- Yayla Sahili mücavir alanımızda sivrisinek üreme alanlarına larvasit biyosidal uygulama yaptık. Ergin ve uçkun mücadele için insektisit biyosidal uygulama yaptık.