Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti 24.06.2020

Bölgemizin istihdamına, ekonomisine ve insan kaynaklarına büyük katkı sunacak eğitim modelimizle ilgili İpsala MYO Müdürümüz Dr. Hayati Arda ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi İpek Atılgan Helvacıoğlu’nu belediyemizde ağırladık.
 Erikli camp alanında çevre düzenlemeleri, kanalizasyon ve su bağlantı çalışmalarımızı sürdürdük.
 İlçe merkezinde, Çarşamba pazarında ve sahillerdeki semt pazarlarımızda denetim ve kontrollerimiz devam ettirdik.
Muammer Aksoy Caddesi’nde durak çalışmalarımızı sürdürdük.
 Keşan Belediyesi Sahipsiz sokak hayvanları barınağımıznda kısırlaştırma, tedavi, parazit tedavisi, aşı, işaretleme, chip uygulaması yaptık, yapılan rehabilitasyon işlemlerini kayıt altına anarak HAYBİS sistemine işledik.
 Paşayiğit Mahallesine ağıllara ve çöp bidonlarına larva, ergin uçkun mücadelesi biosidal uygulama yaptık.
 Konteyner yıkama çalışmalarımıza devam ettik.
 Erikli Sahili tuz gölü arkası larvasit çalışması, sitelerin etrafı larva, ergin uçkun mücadelesi biosidal uygulama yaptık.
 Erikli Sahilinde araçüstü ulv çalışması yaptık.
 Keşan Kent Müzemiz'e destek bağışlarını kabul etmeyi sürdürdük.