Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-25.06.2020

- Hafta sonu yapılacak olan 2020 Yükseköğretim Kurumları sınavı için yeni tip koronavirüse karşı okullarımıza dezenfeksiyon işlemi yaptık.

- Orhaniye köyünde meydana gelen araç yangınına müdahale ettik.

- Erikli sahilinde engelli plajımızın montajına ve kamp alanımızdaki çalışmalarımızı sürdürdük.

- Yayla Sahili’nde araç üstü ULV çalışması yaptık.

- Birsen-İlkay KÜÇÜKKARAKAŞ çiftinin bebeği Batın'a uzun ömürler diledik, “Hoş geldin bebek” hediyemizi teslim ettik.

- Erikli sahilinde kurulan Perşembe pazarında gerekli kontroller ve denetimleri yaptık.

- İlçe merkezindeki denetimlerimizi sürdürdük.

- Erikli sahilinde konteyner yıkama çalışmamıza başladık.

- 153 hattımıza gelen talepleri değerlendirdik.

- Toptancı halimizde karasinek, Ergin uçkun mücadelesi biosidal uygulama yaptık.

- 700 evler TOKİ Sosyal Konutları girişinde bulunan dere ve tıkalı olan köprü açım çalışmasını gerçekleştirdik.

- “Asker Uğurlama Projesi” kapsamında Haziran 2.celp döneminde askere giden gençlerimizi uğurladık.

- Yelken Kulübümüz çalışmalarımıza devam ettik.

- Yukarı Zaferiye Mahallesi Altın ve Doruk sokaklarda adres tabela güncellemelerine devam ettik.

- Tezgâh yerinin temizliğini yapmayan esnafımızı tespit ederek, gereken uyarıları yaptık.

- Erikli sahilinde bırakılan çöpleri aldık.