Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-25.09.2019

- Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Mehmet Cahit Turhan’ı Edirne’mizde ağırladık, Bakanımıza KKSS’Ye ana yoldan giriş açılması ve Keşan Devlet Hastanesi’ne ulaşım sağlayan Ferhat Ağa Köprüsü’nde yaşanan sıkıntı ile yan yollardaki sorunları aktararak, destek istedik.
- Çevre ve Şehircilik Müdürümüzle imar ve SİT alanları konusunda görüşme gerçekleştirdik.
- Çifte Yel Değirmeni Sokak’ta araç ve yaya trafiği için düzgün bir yol oluşturmak amacıyla kötü durumdaki mevcut kaldırımları temizleme çalışmalarına başladık, alanda daha sonra yeni kaldırım düzenlemesi ve asfaltlama çalışması yapacağız.
- Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından "Sanaldan Sahaya" sloganı ile Ortaokullar arasında düzenlenen Futbol Turnuvası Final maçının kupa ve madalya töreninde katıldık ve öğrencilerimizi tebrik ettik.
- GÜNEKAB’ın tüzük değişikliklerini içeren Meclis Toplantısına katıldık.
- Keşan Uğur Anadolu Lisemizin Cumhuriyet Meydanı’nda okuma farkındalığı oluşturmak için gerçekleştirdiği “Kitap Benim” etkinliğine destek verdik.
- Keşan Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde sahneye konulacak yetişkin ve çocuk tiyatromuzun biletlerinin 20 pet şişe karşılığında ücretsiz olarak dağıtımına başladık.
- Erikli’de bazı site kenarları ile yol kenarlarında bulunan ve kötü görüntü oluşturan dal ve budak ile otları temizledik.
- Erikli’de Deniz Feneri Caddesi’nde ana şebeke su patlağı tamirini gerçekleştirdik.
- Erikli’de Arda 12 Sitesi’nin sezon yoğunluğundan dolayı ertelenen bağlantısını gerçekleştirdik.
- Cumhuriyet Mahallesi Semt Sahası’nda yetersiz kalan gece saha aydınlatmalarımızı yenileriyle değiştirdik.
- Sahipsiz sokak hayvanları barınağımızda rehabilitasyon çalışmalarımızı sürdürdük.
- Sosyal Hizmetler Müdürlüğü' ne kayıtlı engelli ve evde bakım hizmeti alan kişiler müdürlük personelleri ile birlikte ziyaret edildi bakımları konusunda eksik görülen bilgilendirmelerde bulunularak moral ziyaretleri gerçekleştirdik.
- İlçe merkezinde satışa hazır bulunan kömür satış noktalarında denetimler gerçekleştirdik.
- Yayla ve Mecidiye Sahili’nde; rögarlar, havuzlar, fosseptiklere ve bodrumlara larvasit ve İnsektisit uygulaması gerçekleştirdik.
- Çarşamba pazarında temizlik faaliyeti gerçekleştirdik.