Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-25.10.2019

- Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Tekirdağ’da buluştuk.
- Muammer Aksoy Caddesi Mavi Kent blokları önünde yağmur suyu ızgaralarının yapımına başladık.
- Muammer Aksoy Caddemizde bordür çalışmaları ve stabilize serilme işlemlerine devam ettik.
- 19 Kasım Caddesi ile Mustafa Fehmi Kubilay Caddesi’ni bağlayan kısmının asfaltlanması çalışmalarına başladık.
- Paşayiğit Caddemizde renkli desenli asfalt kaldırım çalışmasına devam ettik.
- Paşayiğit Caddemizde bulunan meydanda peyzaj düzenleme çalışmalarına devam ettik.
- Paşayiğit Caddemizde bulunan meydanda kaldırım düzenleme çalışmalarına devam ettik.
- Yeni Mahalle, Gülbey Caddemizde asfalt çalışmasını tamamladık.
- İlçemiz genelinde kilit parke taş ve bordür onarım çalışmalarına devam ettik.
- İlçemiz Paşayiğit Caddesi üzerindeki çalışmalarımızda zarar gören ve değişmesi gereken su ve kanalizasyon abone bağlantılarının yapım çalışmalarına devam ettik.
- Paşayiğit Caddesinde doğal gaz kazı çalışmalarında zarar gören kanalizasyon hatlarının tamiratını yaptık.

- Erikli'de tarla içindeki patlayan boru onarımını tamamladık.
- Gazimizin evinde temizlik çalışması yaptık.
- Keşan Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevinde Sokak hayvanlarının rehabilitasyonlarına devam ettik.

- Barınağımızda, Yenimuhacir'den kısırlaştırılıp bırakılmak üzere köpeklerimizi misafir ettik.
- Danişment Sahili mücaavir alanlarımızda inşaatı devam eden binaların bodrumlarında vektör mücadelesi, ergin ve uçkun mücadelesi yaptık.
- Dr. Ali İhsan Çuhacı, Ahmet Yenice ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimizin topladığı pet şişeleri teslim aldık, biletlerimizi verdik.
- Keşan genelinde temizlik çalışmaları yürüttük.
- Yediyüz Evler TOKİ'de çıkan yangına müdahale ederek söndürdük.
- Erikli'de arıtma tesisinin yanan kompazasyon panosunun tamirini yaptık.
- Gün içerisinde şehrimizin çeşitli sokaklarında oluşan su ve kanalizasyon arızalarına müdahale ettik.
- Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yılı nedeniyle düzenlediğimiz etkinliklerimize vatandaşımızı davet ettik.