Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-25.12.2019

- Keşan Engelliler Derneğimizin organizesinde ve tüm kurumlarımızın işbirliğinde Yedi Yüzevler TOKİ Bölgesinde hazırlanan Engelliler Ormanı’nın fidan dikim törenine katıldık.
- Etik Kurulu'nun İstanbul’da düzenlediği, Yerel Yönetimlerde Farkındalık Çalıştayı’na Belediye Başkan Yardımcımız Yakup Balcı ile katıldık ve kamuda etik davranış ve anlayış biçimi ile ilgili görüşlerimizi sunumla paylaştık.
- Muammer Aksoy Caddemizde silindirle sıkıştırılmış Beton yol çalışmalarımıza devam ettik.
- Keşanlı Sanatçı Kardeşimiz Ergin Kılıkçıer'in de başrolde oynadığı "Aslan Parçam" filminin İstanbul'daki Galasına katılarak oyuncularımızı tebrik ettik.
- Salı Pazarının taşınacağı TMO ofis depolarında kilit parke taş döşeme çalışmasına başladık.
- Cevizlik Deresi'nde DSİ 114. Bölge Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğümüz dere ıslah çalışmamızı bugün itibariyle tamamladık.
- Zati Yörüker Caddemizde Beton Çiçeklikler ile refüj yapma işini tamamladık.
- İstiklal Caddemize dikilecek olan direklerin ankrajlarını yaptık.
- Mustafa Fehmi Kubilay Caddesi’nde kaldırım çalışmalarına devam ettik.
- Marmara Belediyeler Birliği bünyesindeki Yerel Yönetimler Akademisi tarafından İstanbul’da düzenlenen Belediye Şirketlerinin Hukuki Durumu ve Sayıştay Denetimi konulu eğitime; belediyemiz iktisadi teşebbüsleri olan Keşan Kent Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti. ve Keşan Belediyesi Personel Ltd. Şti. hakkında güncel hukuki mevzuata uyum sağlamak ve faaliyetlerini kusursuz sürdürmek adına Hukuk İşleri Müdürlüğü olarak katılım sağladık.
- Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki kanalizasyon arızasına müdahale ettik.
- Keşan Adelet Sarayı önünde bulunan yolda yama çalışmalarını tamamladık.
- Engelliler Ormanı hazırlıklarına destek verdik.
- Kullanımı biten hasta yatağı ve havalı yatağı yardımseverimizden alıp Belediyemiz Sağlık hizmetleri ve Devlet Hastanesi Evde Bakım hizmetleri işbirliğinde kullanıma ihtiyacı olan aileye teslim ettik.
- Engelli vatandaşımızın tıraşını gerçekleştirdik.
- Engelli vatandaşımızın güzellik merkezi kontrolünü gerçekleştirdik.
- Keşan genelinde kömür ve kazan dairesi denetimlerimize devam ettik.
- Defne Sokak'ta Kilit Parke taş onarım işi yaptık.
- Keşan geneli hafriyat ve kül temizliği çalışmalarına devam ettik.