Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-26.11.2019

- Kasım Ayı Meclis Toplantımızın 2. Oturumunu gerçekleştirdik.
- Geçirdiği trafik kazası sonrası genç yaşta hayata veda eden ve adı anne ile babası Sevil ve Hikmet Baydar tarafından yaptırılan okula verilen Yekta Baydar’ın, doğum gününde okulda düzenlenen anma etkinliğine katıldık.
- Keşan'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 97. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz Kurtuluş Koşumuzun ödül törenini gerçekleştirdik.
- Cevizlik Deresi’nde DSİ ile yapılan dere ıslah çalışmalarına sallama kepçe ile devam ettik.
- Taksi duraklarımızın ve büfeli durağın betonlarını attık.
- İstiklal Caddemizde asfalt çalışması için gerekli olan bakım ve onarım çalışmalarına devam ettik.
- İstiklal Caddesi asfalt çalışması öncesi yıkama çalışması yaptık.
- Keşan Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevinde Sokak Hayvanları rehabilitasyonlarına devam ettik.
- Paşayiğit Mahallesi Kocayarma Mevkii’nde bulunan sokak hayvanları barınağımızın arazisindeki ormanlık alanda dal budak temizliği yaptık, sokak hayvanları için doğal yaşam alanları oluşturulması çalışması yürüttük. Daha sonra bu temizlenen alanlara kulübeler koyarak hayvanlar için barınma alanları yapılacak.
- Kent Müzesi olarak planlanan Eski Sağlık meslek lisesi binamıza vektör mücadelesi kapalı alan ilaçlaması yaptık.
- Keşan geneli temizlik çalışmaları yürüttük.
- Salı pazarında temizlik çalışması yürüttük.