Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-27.01.2020

- Elazığ ve Malatya’da meydana gelen deprem nedeniyle düzenlediğimiz destek kampanyasında vatandaşlarımızca bizlere teslim edilen eşyaların paketlenmesi ve sınıflandırılması çalışmalarını Kaymakamız Sayın Nuri Özder ile birlikte inceledik, esnafımızdan gelen destek yardımlarını almayı sürdürdük.
- AK Parti Edirne Milletvekilimiz Dr. Fatma Aksal, geçmiş dönem milletvekillerimiz; Cemalettin Uslu, Salih Çelen, Keşan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Necmi Kaymaz, Belediyemiz Gönüllü Finans Danışmanı Ertan Kaymaz ile bölgemizin gelişimini hızlandıracak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk, geçmiş dönem vekillerimizin tecrübelerinden faydalandık.
- Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü görevine atanan Prof. Dr. Ahmet Atakişi ve Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü görevinden Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü Öğretim Üyeliği görevine geri dönen Prof. Dr. Adil Oğuzhan'ı makamımızda ağırladık, yeni görevlerinde başarılar diledik.
- İlçemizdeki projelerle katkı sunmanın yanında toplumsal yaşamda da taşın altına elini koyan Kent Konseyi Kadın Meclisimizi misafir ettik, işbirliği içinde yapacağımız projeler hakkında istişarelerde bulunduk.
- Keşan genelinde temizlik çalışmalarımızı sürdürdük.
- Engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşımızın ev temizliğini gerçekleştirdik.
- Paşayiğit Mahallemizde su kuyusu arızasına müdahale ettik.
- Şehiriçi kanalizasyon arızalarına ekiplerimizle müdahale ettik.
- Kömür denetimlerine devam ettik, uygunsuz kömürleri kaldırdık.