Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-27.08.2019

- Mercan ve Sebat Sokaklarda uygulanacak olan “Artı Çarşı” projesinin yapım çalışmalarına başlamadan önce esnafa bilgi verdik.

- Sıfır atık projesi kapsamında, evlerde biriktirilen gazete, kitap, pet şişe vb. kâğıt karton ve plastik atıkları teslim aldık.

- Terfi 3 Kumdere Çeşmesi, şehir içi kanalizasyon muayene bacası yükseltme, Boz Sokak yağmur suyu kanal projesi ve asfalt çalışmaları yaptık.

- 260 bin kışlık çiçek tohumları kasalarımıza ektik.

- Eriklİ Sahili’nde şişme botla denize açılan ve poyraz fırtınasına kapılan vatandaşlarımızı kurtardık.

- Erikli Sahili temizlik çalışmaları gerçekleştirdik.

- Çeşitli noktalarda bodrum katlarda larva uygulaması gerçekleştirdik, Atakent 1’den gelen fare şikayetine rodentisit uygulaması yaptık.

- Yaz futbol kursuna suni çim sahada gerçekleştirdik.

- Paşayiğit Mahallemizde karasinek mücadelesi gerçekleştirdik, ahırlarda ergin, uçkun karasinek insektisit yaptık. Üreme alanlarına larvasit kullandık.