Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-27.09.2019

- Trakya Üniversitesi'nin akademik yıl açılış törenine katıldık.

- Trakya Üniversitesi Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile Hakkı Yörük Sağlık Bilimleri Yüksekokulu yolunu asfaltladık.

- Belediyemiz bünyesinde tasarlanan ve üretime geçen "Plastik Atık Potaları"nın okullarımızda montajına başladık.

- Kumdere suyunun aktığı Terfi 3’teki çeşmelerin bulunduğu alanda peyzaj çalışmamızı sürdürdük.

- İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında İtfaiye Müdürlüğü’müzü ziyaret eden Raşit Efendi İlkokulu ana sınıfı öğrencilerini misafir ettik.

- Artı Çarşı Projemizin yapım çalışmalarını sürdürdük.

- İsmet İnönü Caddesi’nde çöp kovası montajına devam ettik.

- Arı Maya konseptinde düzenlenecek olan Anafartalar Parkı’nda düzenleme çalışmalarını sürdürdük.

- Bayraktar Sokak’ta asfaltlama çalışmalarını tamamladık.

- Yayla Sahilinde yapılması devam eden ve yapılması planlanan Parke Taş yolların Ölçümleri yapıldı

- Asfalt şantiyemizde asfalt üretimine devam ettik.-

-  Erikli Sahili’nde dal budak temizliği yaptık.

- Mecidiye Sahili’nde kuyular, fosseptikler, kirli su birikintilerine larvasit ve İnsektisit uygulaması yaptık.

- Yukarı Zaferiye Mahallesi Şifa Sokak üzerinden gelen kemirgen şikayetine rodentisit uygulaması yaptık.

- Erikli Sahili’ndeki su arızasına müdahale ettik.

- İtfaiye Haftası kapsamında öğrencilerimize yangın güvenlik ve söndürme eğitimi verdik.

- Zabıta Müdürlüğü personelimizce gün içerisinde okul kantinleri, dilenci, ağır tonajlı araçlar ile ilgili gerekli kontroller düzenlik olarak yaptık.
- Şehrin belirli noktalarında temizlik çalışması gerçekleştirdik.

- Sahipsiz sokak hayvanları ile ilgili rehabilitasyon çalışmalarına devam ettik.