Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-28.01.2020

- Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan’ı, Edirne Milletvekilimiz Dr. Fatma Aksal ile ziyaret ederek, Keşan’ımızın ulaşım sorunlarını ilettik.

- Kunduracılar Çarşımızda doğal gaz çalışmalarına başladık

- İstiklal Caddemize hayvan sevgisini simgeleyen görselimizin montajını yaptık.

- 2021-2025 yılları yatırım programımızın hazırlanması aşamasında Keşan geneli ve mücavir alanlarımız olan yayla Danişment-Erikli sahilleri için taleplerimizi TREDAŞ Keşan İşletme Başmühendisliği ’ne teslim ettik.

- Çiftçi Malları Koruma Başkanı Sedat Yoluç, Edirne Koyun, Keçi Birliği Başkanı Şenol Günday, Temizlik İşleri Müdürü Yasin Paçaman, Zabıta Müdürü Gökhan Yılmaz, Veteriner İşleri Müdürü Mahmut Yıldırır, Veteriner İşleri Şefi Serkan Doğru’nun katılımıyla belediye sınırları içerisinde bulunan ahırlar ve ağılların şehir dışına taşınması konusunda toplantı gerçekleştirdik.

- Deprem bölgesine gidecek eşyaların hazırlanmasına devam ettik.

- Veteriner İşleri Müdürlüğünce Meyve ve Sebze Hali’nde, Keşan Belediyesi Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde fare ve kemirgenler için rodentisit uygulaması yaptık.

- Danişment-Yayla Sahili arasında bulunan alanın kepçe ile yolu açılarak denize tahliyesi sağlanmıştır. Yapılan ıslah çalışmalarıyla geniş alanlarda ki sivrisinek üreme alanları yok edildi.

- İlçemiz genelinde kilitli parke taş onarım çalışmalarına devam ettik.

- Keşan Küçük Sanayi Sitesi’nde ağaç budamalarını sürdürdük.

- İlçemiz genelinde soğuk asfalt ile yama çalışmalarına devam ettik.

- Yayla sahilinde havuzlara, rögarlara ve bodrum altlarına larva ve Ergin uçkun mücadelesi için biosidal uygulaması yaptık.