Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-28.10.2019

- 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Sunma Törenini gerçekleştirdik.

- Cumhuriyet Bayramı etkinliklerimize “Ormanın Sesi” isimli tiyatro oyunu, Serkan Çağrı ve Elif Buse Doğan konserimizi, pandomim gösterilerimizi gerçekleştirdik.

- Arı Maya Parkımızın açılışını, parkımızın gerçek sahibi çocuklarımız ile yaptık.

- Yeni Mahalle’deki stabilize yolun asfaltlanması çalışmasına başladık.

- Mesleki eğitim kapsamında belediyemize bank üreten Keşan Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini ziyaret ettik.

- Cumhuriyet Meydanı ve çevresini 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 96. yılı kutlama töreni için temizledik.

- Keşan Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevinde sokak hayvanlarının rehabilitasyon çalışmalarına devam ettik.

-  Parklar, çöp konteynerleri ve Keşan Belediyesi Mezbaha İşletmesi etrafında vektör ve larva mücadelesinde larvasit kullandık, ergin mücadelesi için insektisit ve biyosidal uygulama yaptık.

- Artı Çarşı’da yeni çöp kovalarının montajı tamamlandık.

- İlçemiz genelinde temizlik çalışması yaptık.