Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-29.08.2019

- Keşan’ın geleceğini planladığımız kamu ve belediye yatırım alanlarında incelemelerde bulunduk.

- Belediyemize ait taşınmazların ihalelerini gerçekleştirdik.

- Terfi-3 İstasyonumuzda modern çeşme yapımına başladık ve çit uygulaması gerçekleştirdik.

- Atatürk Parkı yanında ki alanda bulunan merdivenlerin ahşap profil montajına başladık.

- Müze olarak düşündüğümüz tarihi hastane binamızın bahçesinde detaylı temizlik çalışması ve bitki bakımı yaptık.

- Erikli Sahili’nde ergin uçkun karasinek, sivrisinek ile mücadelesi yaptık, karasineğin ve sivrisineğin üreme alanlarında larvasit kullandık.

- Sportif kurslarımıza devam ettik.

- İlçemizin çeşitli noktalarında mıntıka temizliği yaptık.

- Yayla Sahili’nde sivrisinek ve karasinek mücadelesinde larvasit kullandık, ergin uçkun mücadelesi için insektisit kullandık.

- Trakya Veteran liginde mücadele edecek takımlarımıza spor tesislerimizde destek verdik.

- Çarşı merkezinde dekoratif çeşmenin montajını gerçekleştirdik.

- İzzetiye Mahalle Muhtarlığımızın bina onarım çalışmalarına devam ettik.