Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-29.11.2019

- Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank ile görüşerek Keşan’ımızın ihtiyacı olan Gıda OSB’ye destek sözü aldık.
- Keşan Belediyesi Hafriyat Atıkları Depolama ve Bertaraf Tesisine hafriyat atıkları dışında çöp atılmaması konusunda açıklama yaptık.
- Pazar günü Artı Çarşı’da kurulacak İzzeti İkram pazarı için afiş çalışması gerçekleştirdik.
- Belediyemiz, İlçe Milli Eğitim, Bendis AVM işbirliğinde Yekta Baydar Ortaokulu öğrencilerine Edirne şehir turu gerçekleştirdik ve öğrencilerimize sinema keyfi yaşattık.
- Rasim Ergene Ortaokulumuzun TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'na katılım sağladık, öğrencilerimizin hazırladığı projelerin yer aldığı fuarımızın açılışını gerçekleştirdik.
- Asri Mezarlık alanımızın büyütülmesi için zemin düzenleme çalışması yaptık.
- Paşayiğit Mahallesi Koca Yyarma mevkiinde bulunan ve inşaası devam eden Sahipsiz Sokak Hayvanları barınağında doğal yaşam yerleri için temizleme, budama işlemlerine devam ettik.
- Keşan Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevinde Sokak Hayvanları rehabilitasyonlarına devam ettik.
- Keşan 4. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında gerçekleştirilen yemin töreninde askerlerimize ve yakınlarına lokma ikramında bulunduk.
- Cumhuriyet ve Yeni mahalle muhtarlıkları çevresinde ağaç budama çalışması yaptık.
- Kızılay Sokak’ta kilit parke taş tamiri yaptık.
- Yeni Mahalle Toki Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’nda ve Namık Kemal Caddesinde kaldırım tamiri gerçekleştirdik.
- Anafartalar Caddesi’nde orta refüj tamiratı yaptık.
- Ağaç dikim etkinliği için fidan çukurları hazırladık.
- Atatürk Parkı ve Hükümet Konağı önünde çiçek ekimi gerçekleştirdik.
- Karanlık Dere mevkiinde Engelliler derneği ağaç dikim etkinliği için hazırlık çalışmaları yaptık.
- Keşan genelinde temizlik çalışmaları yürüttük.