Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-30.01.2020

- Keşan’ımızın çehresini değiştirmek ve güzel bir görünüme kavuşturmak için yeni durak çalışmalarımıza devam ettik.

- Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Birol Ekici’yi ziyaret ettik.

- Aşağı Zaferiye Mahallesi Kalburcu Bayırı Sokakta meydana gelen yangına müdahale ettik.

- Keşan’da bulunan beslenme odaklarına mama takviyesi, su odaklarının temizliği ve bakımını yaptık.

- Şehrimizin çeşitli noktalarında fare ve kemirgenler için rodentisit uygulaması, larva ve ergin uçkun mücadelesi için biosidal uygulama gerçekleştirdik.

- 700 Evler TOKİ Sosyal Konutları’nda yaşanan kanalizasyon tıkanıklığı arızasını giderdik.

- Keşan geneli temizlik çalışmaları yaptık.

- Şehir içi alt yapı arızalarına müdahale ettik.

- Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğümüze merdivenli aracımızla destek verdik.

- Erikli ve Yayla sahilinde bulunan beslenme odaklarına mama takviyesinde bulunduk, su odaklarının bakım ve temizliğini yaptık.

- Keşan Küçük Sanayi Sitesi’nde yaşanan kanalizasyon tıkanıklığı arızasını giderdik.