Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-30.06.2020

- Trakya Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Öğretim Görevlisi Burak İşçimen ile Dış İlişkiler Birim Müdürümüz Prof. Dr. Murat Türkyılmaz’ı belediyemizde misafir ettik ve üniversitemiz ile bölgenin gelişimi için ortak projeler konusunda güç birliği yapma kararı aldık.
- Yayla Sahili'nde liman temizliğine devam ettik.
- Erikli'de dal ve budak ile temizlik çalışmalarımızı sürdürdük.
- Yayla sahilinde çöp bidonlarına, çarşı bölgesine ve katonun çalıştığı yere larva, ergin uçkun mücadelesi yaptık.
- Sosyal hizmet çadırımız faaliyete geçirdik.
- Beyendik korusunun içinde balya makinesinden kaynaklanan yangına müdahale ettik.
- Erikli Mecidiye sahilinde; arıtma, göl kenarı, durgun sulara larva mücadelesi yalı caddesi, ara sokaklara ergin uçkun mücadelesi için biosidal uygulama yaptık.
- Keşan Belediyesi Sahipsiz sokak hayvanları barınağında kısırlaştırma, tedavi, parazit tedavisi, aşı, işaretleme, chip uygulaması yaptık, yapılan rehabilitasyon işlemlerini kayıt altına alarak HAYBİS sistemine işledik.
- Yelken Kulübü ve kamp faaliyetlerine devam ettik.
- Yayla sahilinde araçüstü ulv çalışmasına devam ettik.
- Erikli ve Mecidiye sahilinde araçüstü ulv çalışması yaptık.