Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-30.09.2019

- Paşayiğit Caddesi ve Halk Ekmek Fabrikası önündeki meydanda asfalt kazıma işlemi gerçekleştirdik.
- Yenimescit Mahallesi’nde parke taş onarımı gerçekleştirdik.
- Belediyemizin sportif kurslarından olan pilates kursumuza start verdik.
- Erikli’de çeşitli cadde ve sokaklar ile parklarda; dal budak, hafriyat ve temizlik çalışması yaptık.
- Erikli’de tuz gölü bypass kanalının temizlenmesi için DSİ işbirliğinde keşif gerçekleştirdik.
- Yenimescit Mahallesi’nden gelen; arı, kene ve pire şikayetlerine müdahale ettik.
- Sahipsiz sokak hayvanları barınağımızda; kısırlaştırma ameliyatları, aşı ve rehabilitasyon çalışmaları yürüttük.
- 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü ile ilgili Belediye hizmet binamız girişinde bulunan panolarda afişlerimizi astık.
- İtfaiye haftası dolayısıyla Doğru Cevap Koleji öğrencileri İtfaiye Müdürlüğümüzü ziyaret etti.
- Gönlü güzel kardeşimiz Buğra, annesi aracılığıyla oyuncak bir ambulans arabası istemişti. Buğra'nın isteğini yerine getirdik.
- Temizlik İşleri Müdürlüğü personelimiz ile öğle yemeğimizde biraraya geldik.