Belediye Faaliyetlerinde Günün Özeti-31.10.2019

- Geri dönüşüm gününde kurumlardan ve evlerde toplanan geri dönüşüm malzemeleri toplanıyor

- Paşayiğit Caddemizde renkli ve desenli asfalt kaldırım çalışmamızı sürdürdük.

- İş güvenliği uzmanı ile Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Kademe Birimimizde incelemede bulunarak, iş güvenliği ile alakalı alınacak önlemler konusunda gerekli tespitleri yaptık.

- Seksiyoner ayırıcı yenilendi

- Ahmet Yenice Ortaokulu öğrencilerinin topladığı ikinci el eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere teslim aldık.

- Erikli sahilinde,çöp bidonları,havuzlara ve bodrum altlarına vektör mücadelesi larva mücadesi yaptık. Ergin ve uçkun mücadelesi gerçekleştirdik. Sivrisinek üreme alanlarına larvasit uygulandık.

- Asri Mezarlıkta mezarlık düzenleme ve yeni mezar alanlarının açılması çalışmasına başladık.

- İlçemiz genelinde yağmur ızgarası onarım çalışmalarına devam ettik.

- Damla Sokak ve Devran Sokak üzerinde kilit parke taşı onarım çalışmaları tamamladık.

- Muammer Aksoy Caddemizde kaldırım düzenleme çalışmalarına devam ettik.

- Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde yenileme, boyama çalışmalarını sürdürdük.

- Perşembe günleri kurulan semt pazarı alanında temizlik çalışması gerçekleştirdik.