Belediye Meclisi, 24 Haziran’da olağanüstü toplanacak

Keşan Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısı, 24 Haziran 2022 Cuma günü gerçekleştirilecek.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu başkanlığında, meclis toplantı salonunda yapılacak olan toplantı, saat 11.00’de başlayacak.

Toplantıda görüşülecek olan gündem maddeleri şu şekilde:

1) Mülkiyeti Belediyemize ait olan 1319 ada 1 parselde kayıtlı taşınmazın Ortaöğretim Alanı olarak Milli Eğitim Bakanlığına 25 yıllığına ücretsiz olarak tahsis edilmesinin Meclisçe ele alınması.

2) S.S. 25 No.lu Şehir İçi Keşan Mot. Taş. Kooperatifi ve S.S. 129 No.lu Paşayiğit Taş. Kooperatifi şehir içi ulaşım zam taleplerine ait Plan ve Bütçe Komisyon Raporunun Meclisçe ele alınması.

3) Belediyemize dilekçe ile başvuruda bulunan S.S. 99 Nolu Öz İzzetiye Mot. Taş. Koop.`nin şehir içi ulaşım zam taleplerinin Meclisçe ele alınmasıdır.