Bunu Konuşalım'ın bu haftaki  konuğu, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu

Bunu Konuşalım'ın bu haftaki konuğu, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu

Keşan FM’de, her hafta Çarşamba günleri yayınlanan ve yerel gündemin dikkat çeken konularının canlı yayında konuşulduğu “Bunu Konuşalım” programı bu hafta, 23 Haziran 2020 Salı günü  yayınlanacak.

Keşan trafiğinden esnafın durumuna, koronavirüsten sahillere, pazaryerinden kunduracılar çarşısına, betonyol inşatından parkomat ve Gıda OSB’ye varıncaya dek pek çok konunun ele alınacağı Bunu Konuşalım’ın bu haftaki konuğu; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu olacak.

Moderatörlüğünü Cavit Deniz’in üstlendiği ve  saat 13.30’da başlayacak programa, dinleyiciler de soru ve görüşleri ile katılabilecek.

Keşan FM yetkilileri, dinleyicilerin 0549 537 26 36 whatsapp hattına sesli ya da yazılı mesajlarını gönderebileceklerini belirterek; programın tekrarının, aynı akşam saat 21.00’den itibaren radyodan dinlenebileceğini, program kayıtlarının ise www.kesan.fm adresinde yayınlanacağını bildirdi.