Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu ziyaret etti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Keşan

Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu ziyaret etti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 21 Ağustos 2019 Çarşamba Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu ziyaret etti.

Saat 17.00 sıralarında Keşan’a gelen Aktaş’ı Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Uslu, Başkan Yardımcısı Mücahit Erdoğan, İmar ve Şehircilik Müdürü Güliz Uslu Ergenler, Fen İşleri Müdürü Benhür Felek, Zabıta Müdürü Gökhan Yılmaz, Paşayiğit Mahallesi Muhtarı Orhan Mutlu Paşayiğit Mahallesi’nde karşıladı.

Aktaş, Paşayiğit Mahallesi’nde Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilmesi planlanan park alanımızda yerinde incelemelerde bulundu.

Alinur Aktaş, buradaki incelemelerinin ardından Keşan Belediyesi’ne geldi ve Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu tarafından karşılandı.

Buradaki ziyarete; Yenimuhacir Belediye Başkanı Mustafa Türker, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, İl Genel Meclisi üyeleri; Halil Bayazıt, İsmail Keleş, Belediye Başkan Yardımcıları Yakup Balcı, Nuran Uslu,  Belediye Meclisi üyeleri; Nehir Gergin, Şafak Uslu, Tarık Uysal, Müslim Çekiç, AK Parti Keşan İlçe yöneticileri, İş İnsanı Ethem Yazıcı ve birim amirleri de katıldı.

Keşan’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Paşayiğit Mahallesi’nde yapılacak parka Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak destek vereceklerini dile getirdi.

Başkan Helvacıoğlu da Keşan’a büyük önem veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı Keşan’da ağırlamaktan dolayı büyük onur duyduklarını anlattı ve şunları söyledi: “Tecrübelerinden faydalandığımız Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ı Keşan’da ağırlamaktan dolayı büyük onur duyduk. Başkanımıza nazik ziyaretleri ve Paşayiğit Mahallemizdeki yapılacak park için verdikleri destek sözleri nedeniyle teşekkür ediyoruz.”

Ziyaret, karşılıklı hediyelerin verilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.