Çifte Yel Değirmeni Sokak’ta asfalt çalışması yapıldı

Keşan Belediyesi, Anafartalar Caddesi’nden şehir merkezine girişte önemli bir konumda bulunan Çifte Yel Değirmeni Sokak’ta, kaldırım ve düzleme çalışmalarının ardından bütün şekilde asfalt çalışmalarına da başladı.

Keşan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekibi tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, hem çalışan personele kolaylıklar diledi hem de esnafla yürütülen çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Bölgede daha önce kaldırımlar sökülüp yerine yenisi yapılmış ve zemin düzleme çalışmalarında bulunulmuştu.

Helvacıoğlu, Keşan Belediyesi olarak ilçenin birçok yerinde çalışmaların devam ettiğini, yol ve kaldırım çalışmalarına büyük önem verdiklerini bildirdi.

Mustafa Helvacıoğlu, yol ve kaldırımların Keşan’a yakışır hale geleceğini kaydetti.