CKD Yönetiminden Mustafa Helvacıoğlu’na Ziyaret

CUMHURİYET KADINLARI DERNEĞİ İLE SOSYAL PROJELER KONUŞULDU

Cuımhuriyet Kadınları Derneği Keşan Şubesi Yönetim Kurulu Saat 12.30’da Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Başkan Av. Nilüfer Erk Oğuz ve Yönetim Kurulu “Hayata Tutun Hayatta Tutun” ”Uyuşturucuya Karşı Anneler Hareketi” Kampanyası ile ilgili, Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu ve Başkan Yardımcısı  Yakup Balcı’yı ziyaret ederek kampanya ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Helvacıoğlu; “Keşan’da yapılacak sosyal projeler konusunda yanınızdayız, öncelikle gençlerimiz için madde bağımlılığı karşısında hep birlikte emin adımlar atacağız.” diyerek tam destek vereceklerini söyledi.

Ziyarette işbirliği ile yapabilecek  sosyal projeler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Mustafa Helvacıoğlu ziyaret nedeniyle CKD Başkanı Nilüfer Erk Oğuz ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Görüşmede öncelikle gençler için madde bağımlılığı karşısında hep birlikte emin adımlar atılmasına karar verildi.