Cumartesi halk pazarı üniversite sınavları nedeniyle Cuma günü kurulacak

Keşan Belediyesi Zabıta Müdürü Gökhan Yılmaz,  25 Haziran 2020 Perşembe günü yaptığı açıklamada, ilçede her hafta cumartesi günleri kurulan halk pazarının 27-28 Haziran 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek üniversite sınavları nedeniyle, 26 Haziran 2020 Cuma günü kurulacağını bildirdi.

Gökhan Yılmaz “Üniversite sınavına girecek öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz. Öğrencilerimizin sınav günü daha sessiz ve huzurlu bir ortamda sınava girebilmeleri hem de öğrenci ve velilerin oluşturacağı yoğunluğun üzerine cumartesi pazarı kurulumuyla yoğunluğu daha da artırmamak adına bu hafta cumartesi pazarı 26 Haziran 2020 Cuma günü kurulacak. Bizi anlayışla karşılayan esnaflarımıza başta sınava girecek kardeşlerimiz ve evlatlarımız olmak üzere herkes adına çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yılmaz, sınava girecek öğrencilerin gürültü kirliliğinden uzak, sessiz ve huzurlu bir ortamda sınava girmelerinin sağlanabilmesi için sınavların yapılacağı gün, saat ve bölgelerde devam eden inşaat çalışmaları vb. faaliyetleri durdurulacağını sınavların bitimine kadar denetim ve uygulamalar yapılacağını, vatandaşların olumsuz bir durum gördükleri anda Alo 153 Beyaz Masa’ya sorunu ilettikleri takdirde sıkıntının hemen önüne geçileceğini kaydetti.

Gökhan Yılmaz, halk pazarında esnafların ve vatandaşların maske takması ve sosyal mesafe kurallarına uymasının zorunlu olduğunu bir kez daha hatırlattı ve uyulacak kuralların herkesin sağlığını korumak için çok önemli olduğunu dile getirdi.