EDS İhalesi Gerçekleştirildi.

Keşan Belediye Başkanlığı Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kurulması, işletilmesi ve yapım işine ait ihale 5 Kasım 2019 Salı günü yapıldı.

Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı’nın başkanlık ettiği encümen huzurunda saat 15.00’te Belediye Encümeni huzurunda gerçekleşen ihaleye 3 firma katıldı. Firmalardan bir tanesi evrak eksikliği nedeni ile ihale dışında bırakıldı.

İhale Polsan Turizm Teknoloji İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş ile Açıkkart Bilgi Teknolojileri Ticaret A.Ş arasında gerçekleşti.

İhaleyi 37.90 eksiltmeye inen Polsan Turizm Teknoloji Otomotiv Sanay, ve Ticaret A.Ş. firması kazandı.