ETSO Başkanı ve Yönetiminden Başkan Helvacıoğlu’na Ziyaret

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri 2 Ekim 2019 Çarşamba günü Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Başkan Recep Zıpkınkurt, Başkan Yardımcıları Aydoğan Akıncı, Yener İşbilir, Yönetim Kurulu Üyeler Kutel Nalçakan, Recai Kocatürk, Meclis Başkan Yardımcısı Aydın Ulusoy, Meclis Üyesi Ümit Özel, ve Genel Sekreter Nevzat Taşkın, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu saat 16.00’da ziyaret etti.

Ziyarette, bölgemize yapılması düşünülen projeler ve yatırımlar konusunda  görüş alışverişinde bulunuldu.

Helvacıoğlu, ziyaret nedeniyle ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt ile Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Ziyarette Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı ile Keşan Belediye Meclis Üyesi Nehir Gergin’de yer aldı.