Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileri spor tesislerinde yerinde inceleme yaptı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü yetkilileri, 8 Ekim 2019 Salı günü, Keşan Belediyesi’ne ait spor tesisleri ve Keşan’daki diğer spor tesisleri ile ilgili olarak yerinde incelemelerde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Açık Spor Tesisleri Şube Müdürü Teyfik Gök, İnşaat Mühendisi Tarık Çelik ve Mimar Serpil Yalçın’dan oluşan inceleme heyeti; Keşan Belediyesi Atatürk Spor Tesisleri, Yüzme Havuzu, Gençlik Merkezi, Keşan’ın imar planlarında spor tesisi olarak belirlenen yerleri yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi aldı istişarelerde bulundu.

İncelemelere; Keşan İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri ve Gençlik Merkezi Müdürü Vedat Çimen, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik ve Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden Mimar Benhür Felek katıldı.

Yerinde incelemeler sonrası önümüzdeki dönem içerisinde mevcut tesislerin iyileştirilmesi ve eksikliklerinin giderilmesi ve ihtiyaçlar doğrultusunda ilave spor tesislerinin yapılması noktasında hazırlayacakları raporu Gençlik ve Spor Bakanlığı’na sunacaklar.