Helvacıoğlu'na Muhtarlar Derneği,AK Parti İlçe Başkanı ve  İl Genel Meclis Üyelerinden Ziyaret

Helvacıoğlu'na Muhtarlar Derneği,AK Parti İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyelerinden Ziyaret

Keşan Muhtarlar Derneği, İl Genel Meclis Üyeleri ve AK Parti Keşan İlçe

Başkanı’ndan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’na ziyaret

Keşan Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile İl Genel Meclis Üyeleri ve AK Parti Keşan İlçe Başkanı Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacoğlu’nu ziyaret etti.

Başkan Gökçetepe Köyü Muhtarı Abdullah Kemik ile yönetim kurulu üyeleri Yayla Muhtarı Emine Arıcan, Çelebi Köyü Muhtarı Ayşe Sever, Akhoca Muhtarı Emrullah Meriç, Kozköy Muhtarı Kadir Uzun ile İl Genel Meclis Üyeleri Halil Bayazıt, İsmail Keleş ve AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Helvacıoğlu, demokrasinin ilk adımı olan ve vatandaşlarla aralarındaki en önemli köprülerden biri olarak görülen muhtarlar ile İl Genel Meclis Üyeleri’nin ziyaretlerinden son derece memnun olduğunu belirterek kendilerine ve AK Parti İlçe Başkanı Gürcan Kılınç’a teşekkür etti.

Helvacıoğlu,“Keşan’ımızı daha da güzelleştirmek adına muhtarlarımızla işbirliği içinde el ele gönül gönüle çalışacağız. Hedefimiz muhtarlarımızla birlikte Keşan’da dolu dolu bir hizmet dönemi geçirmek” dedi.

Keşan Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kemik, kendilerini kabul eden Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’na teşekkür ederek, “İlçemizin gelişimi konusunda belediyemiz ile işbirliği içerisinde çalışmayı hedefliyoruz. Bu konuda her zaman belediyemizin yanında olacağız” şeklinde konuştu.