Helvacıoğlu’ndan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na seçilen Altın’a tebrik ziyareti

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 12 Kasım 2020 Perşembe günü, AK Parti İlçe Kadın Kolları 6. Olağan Kongresinde başkanlık görevine seçilen Nuriye Altın ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Saat 12.15 sıralarında başlayan ziyarete AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç ile Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı da katıldı.

Ziyarette konuşan Helvacıoğlu, AK Parti Keşan İlçe Kadın Kolları’nda güven tazeleyen Nuriye Altın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını kaydetti.

Kadınların hayatın her alanında olduğu gibi siyasi partilerde de başarılı işler ürettiklerini dile getiren Helvacıoğlu, “Kadınlarımızın hayatın her alanında aktif olarak yer alması çok önemli. Bu hedef doğrultusunda tüm kadınlarımız ile dayanışma içerisinde ilçemizi daha ileriye taşımak adına önemli adımlar atmayı hedefliyoruz. AK Parti İlçe Kadın Kolları 6. Olağan Kongresinde yeniden seçilerek güven tazeleyen Nuriye Altın ve ekibine başarılar diliyorum.” dedi.

Altın ziyaret nedeniyle Helvacıoğlu, Kılınç ve Balcı’ya teşekkür etti.