Hollanda’dan Bülent Türker tarafından Keşan Belediyesi’ne sokak hayvanları için gönderilen mamalar KEHAYKO’ya teslim edildi

Hollanda’da evini Atatürk ve Çanakkale Müzesi’ne çeviren Bülent Türker Fenerbahçeli futbolcuların imzaladığı formayı açık arttırma ile satarak elde ettiği geliri Trakya’da bulunan sokak hayvanları için harcadı.

Türker’in Trakya’daki sokak hayvanları için aldığı mamalardan Keşan Belediyesi’ne gönderdiği 50 kilogramlık 2 mama paketi Keşan Belediye Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik ile Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli Erdoğan Demir tarafından Keşan Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği (KEHAYKO) Başkanı Sevinç Cebeci’ye teslim edildi.

Gedik ve Demir, Bülent Türker’in sokak hayvanları için Keşan Belediyesi’ne gönderdiği mama nedeniyle Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu adına Türker’e teşekkür ederek şunları söyledi: “Keşan Belediyesi olarak sokak hayvanlarımız için gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Bu arada tüm vatandaşlarımızı da sokak hayvanlarımıza yardım etmeye çağırıyoruz. Bizlere bu konuda Hollanda’dan destek veren Sayın Bülent Türker’e ve kendisine Trakya’da yardımcı olan gönüllü hayvansever Sedef Kaya’ya da teşekkürlerimi iletiyoruz.”

KEHAYKO Başkanı Sevinç Cebeci de sokak hayvanlarına sahip çıkması nedeniyle Bülent Türker’e teşekkür etti ve tüm duyarlı vatandaşları da sokak hayvanlarına mama konusunda destek olmaya davet etti.