İtfaiye Kasım Ayı’nda 24 yangına müdahale etti

Keşan Belediye İtfaiyesi Kasım Ayı boyunca 24 adet yangına müdahale etti

5 adet itfaiye,  kaza kırım aracı ve 28 personeli ile 7 gün 24 saat özverili bir çalışma yürüten, olaylara en kısa sürede müdahale eden Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Kasım ayında ayrıca; 3 trafik kazası kurtarma operasyonunda ve 16 adet insan ve hayvan kurtarma operasyonunda aktif görev aldı.

Yangınların 4’ü ev, 1’i araç, 19’u da ot, saman, balya, anız, baca, çöp konteyneri olarak istatistiklere geçti.

Müdürlük Kasım ayı içerisinde 43 iş yeri yangın güvenlik raporu işlemi ve 123 diğer itfai olayda da görev aldı.

İtfaiye Müdürlüğü, 24’ü yangın olmak üzere Kasım ayında toplamda 200 olayla ilgili işlem yürüttü.

İtfaiye müdürlüğü yetkilileri, ihtiyaç anında itfaiye müdürlüğüne 110 yangın ihbar hattından ulaşılabileceğini dile getirdi.