İtfaiye Temmuz Ayı’nda 32 yangına müdahale etti

Keşan Belediye İtfaiyesi Temmuz Ayı boyunca 32 adet yangına müdahale etti

5 adet itfaiye,  kaza kırım aracı ve 28 personeli ile 7 gün 24 saat özverili bir çalışma yürüten, olaylara en kısa sürede müdahale eden Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Temmuz ayında ayrıca; 5 trafik kazası kurtarma operasyonunda ve 9 adet insan ve hayvan kurtarma operasyonunda aktif görev aldı.

Müdürlük Temmuz ayı içerisinde 22 iş yeri yangın güvenlik raporu işlemi ve 84 diğer itfai olayda da görev aldı.

İtfaiye Müdürlüğü, 2 adet eğitim ve tatbikat, 32’si yangın olmak üzere Temmuz ayında toplamda 154 olayla ilgili işlem yürüttü.

İtfaiye müdürlüğü yetkilileri, ihtiyaç anında itfaiye müdürlüğüne 110 yangın ihbar hattından ulaşılabileceğini dile getirdi.