İzzeti İkram Pazarı 15 Aralık’da Pazaryerinde Açılacak.

Keşan Belediye Başkanlığı tarafından 15 Aralık 2019 Pazar günü Keşan Pazaryerinde İzzeti İkram Pazarını kuracak.

Daha önce Kurtuluş Bayramı’nda Kurtuluş Caddesi’nde ve 1 Aralık tarihinde Artı Çarşı’da kurulan İzzeti İkram Pazarı üçüncü kez Keşan Belediyesi Pazaryeri’nde 15 Aralık 2019 Pazar günü 10.00-20.00 saatleri arasında kurulacak.

İzzeti İkram Pazarı’na İzzetiyeli kadınlar yöresel ürünleri İle Keşan Kent Konseyi Kadın Meclisi El Emeği Sergileme Birimi de el ürünleri ile katılacaklar.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 15 Aralık’da kurulacak İzzeti İkram Pazarı’na tüm bölge halkını davet etti.