İzzeti İkram Pazarı ve Sosyal Hizmet Çadırı, 2 gün boyunca Kapalı Salı Pazarında

İzzetiyeli kadınlar başta olmak üzere çevre köylerdeki kadınların el ve ev ürünlerinden oluşturdukları İzzeti İkram Pazarı ve Sosyal Hizmet Çadırı 29-30 Aralık 2019 Pazar ve Pazartesi günü Keşan Belediyesi Yeni Kapalı Salı Pazarında (Anafartalar Caddesi Eski TMO Ofislerinde) kurulacak.

Kısa süre içinde bölge için yöresel ürün pazarlamasında marka haline gelen İzzeti İkram Pazarı, 4. defa kurulacak ve 2 gün boyunca açık olacak.

Daha önce Kurtuluş Caddesi, Artı Çarşı ve Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri’nde kurulan İzzeti İkram Pazarı gece saat 22.00’a kadar açık kalacak.

Sosyal Hizmet Çadırı da söz konusu alanda ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet verecek. İhtiyacı olan vatandaşlar, kışlık eşya temin edebilecek.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacoğlu, İzzeti İkram Pazarı’na tüm bölge halkını davet etti.