Keşan Belediye Başkan Vekili Yakup Balcı’dan Dünya Çiftçi Kadınlar Günü ziyareti

Keşan Belediye Başkan Vekili Yakup Balcı, Dünya Çiftçi Kadınlar Günü nedeniyle Paşayiğit ve İzzetiye Mahallesi’ndeki kadın çiftçileri ziyaret etti.

Ziyarette Çiftçi Kadınlar Günü’nü kutlayan Balcı, “Paşayiğit ve İzzetiye Mahallelerimizde Kadın Çiftçilerimiz ile buluştuk ve günlerini kutladık. Kadınlarımız tarımsal üretimin ve kırsal ekonominin omurgasıdır. Eli toprak kokan, tarlasında, bahçesinde, gece gündüz demeden çalışarak ailesine, evine ve ülkemize üretimle destek veren kadınlarımızın  Dünya Çiftçi Kadınlar Günü’nü kutluyor. Hasatlarının bol, ürünlerinin bereketli olmasını diliyorum” dedi.

Ziyaretlere Paşayiğit Mahalle Muhtarı Orhan Mutlu ile İzzetiye Mahalle Muhtarı Erdoğan Karaca da eşlik etti.