Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’ndan Karayolları 1.Bölge Müdürü Turgay Çolak’a ziyaret

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 13 Eylül 2019 Cuma günü İstanbul’da bulunan Karayolları 1.Bölge Müdürü Turgay Çolak’ı ziyaret etti.

Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı ile Çolak’a gerçekleşen ziyarette çevre yollarının yapımı ve bu yolların yapımının trafik sorununun çözümü konusunda önemli olduğu dile getirildi.

Görüşmede ayrıca Keşan’daki yol, kaldırım ve trafik sorunu da görüşülerek bunların çözümü konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.