Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’ndan Olumlu Ankara Ziyaretleri

-Helvacıoğlu, Ulaştırma Bakanı, TBMM Başkanı, TOBB Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri’ni ziyaret ederek, Keşan’a yapılacak yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 27 Ocak Pazartesi günü akşamı Keşan Belediyesi’nin çalışmaları ile ilgili çeşitli görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’ya gitti.

Helvacıoğlu, Ankara’daki ilk ziyaretini 28 Ocak 2020 Salı günü AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ı ziyaret etti.

“KEŞAN’I GELECEĞİN ULAŞIM MODELLERİ İLE TANIŞTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Helvacıoğlu ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan’ı, Edirne Milletvekilimiz Dr. Fatma Aksal ile ziyaret ederek Keşan’ımızın ulaşım sorunlarını ilettik. Randevu talebimize hızla cevap veren Bakanımız Sayın Turhan’a Keşan’ın ulaşım sorunlarında gösterdiği hassasiyet nedeniyle teşekkür ederiz.” Dedi.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 29 Ocak 2020 Çarşamba günü de Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop’u ziyaret etti.

TBMM BAŞKANIMIZ PROF. DR. MUSTAFA ŞENTOP’U TRAKYA HEYETİ OLARAK ZİYARET ETTİK;
“2020 KEŞAN’IMIZIN ÇÖZÜM YILI OLACAK”

TBMM Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop’u Keşan heyeti olarak ziyaret ettiklerini belirterek, “ Bölgemizde yapılacak projeler ve yatırımlar ile ilgili desteklerini istedik. Keşan’ımızın gelişimi konusunda her türlü desteği vereceğini ifade eden Meclis Başkanımıza teşekkür ediyor, şehrimizin her alanda yıldızının parlayacağı proje ve hizmetler üreteceğimizin sözünü veriyoruz” şeklinde konuştu.

Helvacıoğlu, 29 Ocak 2020 Çarşamba günü yine Türkiye Odalar Borsalar Birliği Genel Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu TOBB Genel merkezinde ziyaret etti.

TURİZM, TİCARET VE SANAYİ İÇİN DE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

TOBB BAŞKANI M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU İLE BİR ARAYA GELEREK GIDA OSB İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARIMIZI GÖRÜŞTÜK

Helvacıoğlu, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu Ankara’da ziyaret ettiklerini de vurgulayarak şunları söyledi. “. Bölgemize başta istihdam olmak üzere birçok kazanım sağlayacak Gıda OSB için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. “Tarım Lisesi konusunda Keşan önceliğimiz olacak Rifat Başkanımız ile bu kez de bölgemizi geliştirecek istihdam yatırımlarını konuştuk”

Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 30 Ocak 2020 Perşembe günü de Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Birol Ekici’yi ziyaret etti.

TBB GENEL SEKRETİ BİROL EKİCİ’YE PROJELERİMİZİ AKTARDIK, PROJELERİMİZİN UYGULANMASI NOKTASI DESTEK SÖZÜ ALIK

Helvacıoğlu, TBB’ne yaptığı ziyaretlerle ilgili olarak da şu değerlendirmeyi yaptı. “Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Birol Ekici’yi ziyaret ederek Avrupa Birliği, Bakanlıklar ve Belediyeler kaynaklı proje çalışmaları üzerine görüşmelerde bulunduk. Proje taleplerimizin hayata geçirilmesi ve yeni çalışmaların hazırlanması noktasında destek veren Sayın Ekici’ye teşekkür ederiz.”