Keşan Belediye Meclisi Haziran Ayı toplantısının 2. oturumu  24 Haziran 2020 Çarşamba günü gerçekleştirilecek

Keşan Belediye Meclisi Haziran Ayı toplantısının 2. oturumu 24 Haziran 2020 Çarşamba günü gerçekleştirilecek

Keşan Belediye Meclisi Haziran Ayı Olağan Toplantısı’nın 2. oturumu 24 Haziran 2020 Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Keşan Belediyesi Konferans ve Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek ve saat 15.00’te başlayacak toplantı, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu başkanlığında gerçekleştirilecek.

Toplantıda 1. oturumdan 2. oturuma havale edilen şu maddeler ele alınıp görüşülecek;

• Belediyemizin 2019 yılı Faaliyet Raporunun görüşülerek karara bağlanması.
  • Belediyemizin 2019 yılı Kesin Hesaplarının görüşülerek karara bağlanması.
  • Sınırlı Sayılı 25 No’lu Şehir İçi Minibüs Motorlu Taşıyıcıları Kooperatifi tarafından talep edilen, Şehir İçi hatlarındaki ücret tarifesi değişikliğinin görüşülerek karara bağlanması.