Keşan Belediye Meclisi Şubat Ayı 2. Oturumu 18 Şubat’ta

Şubat ayı 1. Meclis Toplantısını 4Şubat 2021 Perşembe günü yapan Keşan Belediye Meclisi,Şubat Ayı 2. oturumunu 18 Şubat 2021Perşembe günü gerçekleştirecek.

Saat 15:00’te başlayacak toplantı, Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu başkanlığında yapılacak.

Covid-19 hastalığının ülkemizde ve tüm dünyada etkisini halen sürdürmeye devam etmesi nedeniyle Pandemi tedbirleri kapsamında toplantı salonuna seyirci kabul edilmeyecek.

Meclis toplantısı Keşan Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınlanacak.

Toplantıda görüşülüp karar bağlanacak maddeler şöyle;

1. Belediyemizin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün bütçesindeki 06.5.7.90 gider kodlu kalemine 4.000.000,00.-TL (Dört milyon Türk Lirası)( Mahalli İdareler Bütçe Muhasebe Yönetmeliği’nin 37. Maddesine istinaden ek ödenek yapılması hususunun görüşülerek karara bağlanması
  2.  Belediyemizin iştiraki olan Keşan Kent Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd. Şti.’ne müdür ataması hususunun görüşülerek karara bağlanması
  3. Keşan Belediyesi Sosyal Yardım Esasları Yönetmeliği’nin görüşülerek karara bağlanması