Keşan Belediyesi, 0-14 yaş aralığındaki gençlere  6 bin maske dağıttı

Keşan Belediyesi, 0-14 yaş aralığındaki gençlere

11 mahalle muhtarlığında 6 bin maske dağıttı

Gençlere Nutuk da hediye edildi

Keşan Belediyesi tarafından Korona Virüs tedbirleri nedeniyle uzun süreden beri evlerinde olan ve 13 Mayıs 2020 Çarşamba günü 11.00 - 15.00 saatleri arasında evlerinin dışına çıkmalarına izin verilen 0-14 yaş aralığındaki gençlere 11 mahalle muhtarlığındaki temin noktalarında 6 bin maske dağıtımı gerçekleştirildi.

Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmaları ziyaret eden ve Büyük Cami, Yukarı Zaferiye ve İspat Cami Mahallesi Muhtarlık binalarının olduğu Engelliler Parkı’na giden Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Bugün 14 yaş altı gençlerimizin sokağa çıkma molasındayız. Bugün Büyük Cami Mahallesi Muhtarlığı’mızın standındayız. Gördüğünüz gibi çocuklarımız sokağa çıkmakta sabırsızlanmışlar. Doğruca stantlarımıza geldiler. 11 mahalle muhtarlığımızda stand açtık. Muhtarlarımızla beraber gençlerimize hem maske veriyoruz hem de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Nutuk hediye ediyoruz. Bugün onların en kıymetli 4 saatleri. Yaklaşık 45-50 gündür evlerindeler. mesajına en çok onlar uydu, onlara ben da teşekkür ediyorum. Cuma günü de ağabeyleri, ablaları 4 saat sokağa çıkacaklar. Kısmetse bu Korona salgınından da bayramdan sonra kurtulacağız gibi görünüyor. Ancak tedbiri de elden bırakmamamız lazım. Çünkü tedbiri elden bırakırsak ikinci dalga bizi daha çok evlere kapatır ve moralimizi bozar.” dedi.

Keşan Belediyesi 13 Mayıs 2020 Çarşamba günü 11 mahalle muhtarlığında toplam 6 bin adet maske dağıttı.

Keşan Belediyesi 15 Mayıs Cuma günü 15-20 yaş aralığındaki gençlerle birlikte toplamda 1919 adet Nutuk kitabı dağıtmış olacak.