Keşan Belediyesi 2019 Yılında 30 Bin 568 Parça Eşya Yardımında Bulundu.

Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren İkinci El Eşya Birimi’nin 2019 yılındaki yardım miktarları mahalle mahalle açıklandı.

Açıklamada 2019 vatandaştan toplanan 30 bin 568 parça eşyanın vatandaşlara dağıtıldığı belirtildi.

Yapılan yazılı açıklamada mahalle mahalle yapılan ikinci el eşya yardımlarının sayıları şöyle;

Yeni Mescit Mahallesi: 19.450

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi: 8.076

Cumhuriyet Mahallesi: 998

Yukarı Zaferiye Mahallesi: 675

Aşağı Zaferiye Mahallesi: 441

Paşayiğit Mahallesi: 9.30

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, vatandaşların evinde kendilerine büyük ya da küçük gelen ve artık kullanılmayan eşyaların 2.El Eşya Birimi’nde toplanarak, temizlik ve gerekli bakımlarının yapıldığını ve ihtiyacı olan vatandaşlara dağıtıldığını belirterek “ Eşya yardımında bulunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan böyle de halkımızın bu sosyal yardım projemiz için katkılarını bekliyoruz” dedi.