Keşan Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

Keşan Belediyesi asfalt aasfaltlama  çalışmalarına devam ediyor.

Ekip, 29 Temmuz 2019 Pazartesi gününden itibaren Cumhuriyet Mahallesi’nde çalışmalara başladı.

Asfalt çalışmalarına 19 Kasım Caddesi’nde devam ediliyor.

Vatandaşlar çalışmalar nedeniyle Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’na ve Keşan Belediyesi asfalt ekibine teşekkür etiler.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’da asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek takip etti.

Yetkililer, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki çalışmaların tamamlanmasından sonra belirlenen programa göre diğer mahallelerde de  çalışmalarının devam edeceğini belirttiler.