Keşan Belediyesi Atatürk Stadı Kompleksi'nin  yenileme ihalesi gerçekleştirildi

Keşan Belediyesi Atatürk Stadı Kompleksi'nin yenileme ihalesi gerçekleştirildi

Keşan, gelişmeye devam ediyor

Stadyum daha kullanışlı ve daha modern hale

gelecek, gençler daha rahat spor yapacak

Keşan Belediyesi Atatürk Stadı Kompleksi’nin yenileme ihalesi, 15 Eylül 2020 Salı Günü gerçekleştirildi.

Keşan Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen ihale, saat 11.00’de başladı.

İhale Destek Hizmetleri Müdürü Aytuğ Bayır’ın ihale komisyon başkanlığında gerçekleştirildi.

Keşan’ın yenilenen yüzüne katkı sağlayacak olan Atatürk Stadı Kompleksi Yenileme İhalesine 2 firma katıldı.

Daha önce Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından, Keşan’da bulunan Atatürk Stadyumu ve Gençlik Spor Merkezi Spor Tesislerinin iyileştirilmesi, bakım ve onarımı için 1 milyon TL’lik hibe Keşan Belediyesi’ne kazandırılmıştı.

Atatürk Stadı Kompleksi’nin yenilenmesi ile gençlerin nefes alacağı alanlar artacak, Keşan Belediyesi; kent estetiği anlamında güzel bir adım daha atmış olacak.